ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΗΣ ΟΥΤΟΠΙΑΣ

ΜΑΡΩ ΛΕΟΝΑΡΔΟΥ
Εκδόσεις: Λιβάνη

Στο νησί της Ουτοπίας, στα Κύθηρα, το νησί των θέων, όπως είπαν κάποιοι, ο μύθος συναντά την πραγματικότητα, το όνειρο μπερδεύεται με τις παιδικές αναμνήσεις και τότε όλα είναι πιθανά. Ένας μεγάλος σεισμός, ένα φοβερό έγκλημα, μια δυνατή αγάπη… για όσους και όσες επιμένουν να πιστεύουν ότι μπορούν να αγγίξουν την Ουτοπία.

 

 

 


«Πως συναντά κανείς αυτόν τον ου- τόπο, την ουτοπία του ερώτα, του οργασμού και της ανυπαρξίας; Είναι ένα ταξίδι δύσκολο, αλλά και τόσο απλό. Χωρίς φκιασίδια, χωρίς τεχνάσματα ή ερωτικά κόλπα. Δε χρειάζεσαι καμιά βοήθεια, καμία ουσία. Ένα ταξίδι όπου φως και σκοτάδι συνυπάρχουν, με μοναδική προϋπόθεση να κρατάς το εισιτήριο της απόλυτης ελευθερίας. Απόλυτη ελευθερία να αφεθείς, να μη φοβηθείς, να μην τρομάξεις. Να αγαπήσεις και να αγαπηθείς… αυτό μόνο γράφει επάνω το εισιτήριο, και είναι σίγουρα δωρεάν…»

 
 
 
 

Θέματα για εφήβους & νέους Θέματα για εκπαιδευτικούς Θέματα για γονείς

Ρέθυμνο HOTSoft.gr σχεδιασμός, κατασκευή, Προώθηση ιστοσελίδων, Κρητη SEO. Ρέθυμνο Aσύρματα δίκτυα WiFi, Δομημένη καλωδίωση, έξυπνο σπίτι. Rethymno Website Design, Web Development, Web site Promotion, SEO Crete SEM.
powered by HOTSoft.gr
internet, δίκτυα & τηλεπικοινωνίες