Ο ΝΙΚΗΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΣ

PAUOLO COEHLO
Eκδόσεις: Λιβάνη

 Το «Ο νικητής είναι μόνος» είναι ένα βιβλίο γεμάτο σκέψεις για την προσωπική δύναμη και τα αθώα όνειρα που χειραγωγούνται ή καταστρέφονται από την επιτυχία...

 


Εκτυλίσσεται μέσα σε ένα εικοσιτετράωρο, στον κόσμο της μόδας και του κινηματογράφου, στο φεστιβάλ των Καννών. Ο Ιγκόρ, ένας επιτυχημένος και πλούσιος Ρώσος επιχειρηματίας, ψάχνει κάποιον να θυσιάσει στο όνομα της αγάπης, για να στείλει ένα μήνυμα στην πρώην γυναίκα του, την Εύα. Καθώς πάντα πίστευε ότι η ζωή του μαζί της ήταν μέρος ενός θεϊκού σχεδίου, της είχε πει ότι θα έκανε τα πάντα προκειμένου να την ξαναφέρει κοντά του, αν ποτέ την έχανε. Καθώς εκτυλίσσονται τα γεγονότα και η ηθική αρχίζει να χάνεται, έρχεται στην επιφάνεια η πάλη μεταξύ μιας δύναμης του κακού, που ζωντανεύει στο πρόσωπο ενός κατά συρροή δολοφόνου, και της κοινωνίας. Ενώ ο Ιγκόρ στήνει τις παγίδες του στο «Ο νικητής είναι μόνος», ο Κοέλο περιγράφει τις ιστορίες των ηρώων του που μπλέκονται η μια με την άλλη και δίνει μια ιστορία γεμάτη βάθος, συναίσθημα, διορατικότητα και κατανόηση, χαρακτηριστικά που τον έχουν κάνει να κερδίσει το θαυμασμό των αναγνωστών σε όλο τον κόσμο.

 
 
 
 

Θέματα για εφήβους & νέους Θέματα για εκπαιδευτικούς Θέματα για γονείς

Ρέθυμνο HOTSoft.gr σχεδιασμός, κατασκευή, Προώθηση ιστοσελίδων, Κρητη SEO. Ρέθυμνο Aσύρματα δίκτυα WiFi, Δομημένη καλωδίωση, έξυπνο σπίτι. Rethymno Website Design, Web Development, Web site Promotion, SEO Crete SEM.
powered by HOTSoft.gr
internet, δίκτυα & τηλεπικοινωνίες