Καθορισμός Πλαισίου Συνεργασίας του Υπουργείου Παιδείας και των Κέντρων Πρόληψης του ΟΚΑΝΑ

Σύμφωνα με το ΦΕΚ Β/434/17-03-2011, με θέμα «Καθορισμός Πλαισίου Συνεργασίας του Υπουργείου Παιδείας Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων και των Κέντρων Πρόληψης του ΟΚΑΝΑ, για την εφαρμογή προγραμμάτων Αγωγής Υγείας στα σχολεία Α/βάθμιας και Β/βάθμιας Εκπ/σης»,  οι εκπαιδευτικοί που αναλαμβάνουν την υλοποίηση προγραμμάτων Αγωγής Υγείας με θέματα που αφορούν στους βασικούς άξονες «Ψυχική Υγεία – Διαπροσωπικές Σχέσεις», «Πρόληψη χρήσης εξαρτησιογόνων ουσιών» ή επιμέρους θέματα συναφή με τους παραπάνω άξονες, συνεργάζονται με τα Κέντρα Πρόληψης του ΟΚΑΝΑ της περιοχής τους, δια μέσου των Υπευθύνων Αγωγής Υγείας.

Πιο συγκεκριμένα, την 1η Νοεμβρίου του 2011 υπογράφηκε Πρωτόκολλο για τη Συνεργασία των Σχολικών Μονάδων με τα Κέντρα Πρόληψης, με στόχο την υλοποίηση Προγράμματων και Δράσεων μέσα στο σχολείο για την αντιμετώπιση της χρήσης εξαρτησιογόνων ουσιών και εξαρτητικών συμπεριφορών, όπου και διευκρινίζεται οτι τα Κέντρα Πρόληψης του ΟΚΑΝΑ  είναι οι κατ΄εξοχήν αρμόδιοι φορείς για την υλοποίηση και εποπτεία των προγραμμάτων αυτών.

ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ_ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ.pdf    180.45 KB

 
 
 
 

Θέματα για εφήβους & νέους Θέματα για εκπαιδευτικούς Θέματα για γονείς

Ρέθυμνο HOTSoft.gr σχεδιασμός, κατασκευή, Προώθηση ιστοσελίδων, Κρητη SEO. Ρέθυμνο Aσύρματα δίκτυα WiFi, Δομημένη καλωδίωση, έξυπνο σπίτι. Rethymno Website Design, Web Development, Web site Promotion, SEO Crete SEM.
powered by HOTSoft.gr
internet, δίκτυα & τηλεπικοινωνίες