"Παιδική Κακοποίηση: Εντοπίζοντας τα παιδιά που έχουν ανάγκη"
Εργαστήρι Eκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης

Το Κέντρο Πρόληψης Νομού Ρεθύμνης, στα πλαίσια των δράσεών του για τη σχολική κοινότητα, διοργανώνει Εργαστήρι για εκπαιδευτικούς Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, με θέμα: « Παιδική Κακοποίηση: Εντοπίζοντας τα παιδιά που έχουν ανάγκη».
    Στόχος του εργαστηρίου είναι η διερεύνηση της έννοιας της παιδικής κακοποίησης και
των διάφορων μορφών της, η – όσο το δυνατόν- έγκαιρη αναγνώριση των ενδείξεων κακοποίησης στις διάφορες μορφές της, η διερεύνηση των κινδύνων, των δικαιωμάτων και των υποχρεώσεων των εκπαιδευτικών που έρχονται αντιμέτωποι με περιστατικά κακοποίησης και η ενημέρωσή τους για πηγές βοήθειας και στήριξης.
    Το Εργαστήρι θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 3 Μαρτίου 2012 στο χώρο του Κέντρου
Πρόληψης και ώρα 10 π.μ. – 4 μ.μ. 
   
Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων θα είναι τα 20 άτομα και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Το εργαστήριο θα πραγματοποιηθεί με βιωματικό τρόπο, δηλαδή με την ενεργή συμμετοχή όλων των παρευρισκομένων και η συμμετοχή σ΄ αυτό είναι δωρεάν.
  Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι και τις 1 Μαρτίου  2012 .

  Για πληροφορίες - Δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να απευθύνεστε στο Κέντρο Πρόληψης, Δημοκρατίας 32 (πάνω από το Μηχανολογικό),
στα τηλέφωνα 28310-50100, 28310-20391, 30830, fax 28310 55899,
καθώς και στην επίσημη ιστοσελίδα του Κέντρου :
www.prolipsis.gr

 
 
 
 

Θέματα για εφήβους & νέους Θέματα για εκπαιδευτικούς Θέματα για γονείς

Ρέθυμνο HOTSoft.gr σχεδιασμός, κατασκευή, Προώθηση ιστοσελίδων, Κρητη SEO. Ρέθυμνο Aσύρματα δίκτυα WiFi, Δομημένη καλωδίωση, έξυπνο σπίτι. Rethymno Website Design, Web Development, Web site Promotion, SEO Crete SEM.
powered by HOTSoft.gr
internet, δίκτυα & τηλεπικοινωνίες