"Μαθησιακές Δυσκολίες: Ο Υποστηρικτικός Ρόλος του Εκπαιδευτικού στην Πρόληψη και Αντιμετώπιση"

ΟΜΙΛΙΑ ΓΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ

Την Τρίτη 19  Οκτωβρίου 2010 και ώρα 18.30 μ.μ.,  στο Σπίτι του Πολιτισμού πραγματοποιήθηκε ομιλία με θέμα «Μαθησιακές Δυσκολίες: Ο Υποστηρικτικός Ρόλος του Εκπαιδευτικού στην Πρόληψη και Αντιμετώπιση», με εισηγήτρια την κα Δεσύλλα - Μοσχονά Βασιλική, Λογοθεραπεύτρια.

Την εκδήλωση παρακολούθησαν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, εκτός από τους εκπαιδευτικούς, τους οποίους και αφορούσε άμεσα το θέμα, φοιτητές και γονείς. Η κα Δεσύλλα – Μοσχονά επέλεξε να προσεγγίσει το θέμα των μαθησιακών δυσκολιών από την πλευρά της πρόληψης. Επεσήμανε την αναγκαιότητα και την αξία της  έγκαιρης διάγνωσης και παρέμβασης. Υποστήριξε ότι είναι πολύ βοηθητικό για τα παιδιά να μπαίνουν στις πρώτες τάξεις του Δημοτικού έχοντας επιλύσει κατά το μέγιστο δυνατό τις δυσκολίες που μπορεί να αντιμετωπίζουν.
 Η κα Δεσύλλα – Μοσχονά πρότεινε στους παρευρισκόμενους να μη σταθούν τόσο πολύ στο κομμάτι της θεωρίας που είχε προετοιμάσει, αλλά να αφιερώσουν το μεγαλύτερο χρόνο στη συζήτηση και στη διατύπωση των δικών τους αποριών και προβληματισμών. Ακολούθησε, έτσι, μια εποικοδομητική ανταλλαγή απόψεων πάνω σε θέματα  μαθησιακών δυσκολιών που προβληματίζουν γονείς και εκπαιδευτικούς.


Η κα Δεσύλλα – Μοσχονά προσπάθησε να ανταποκριθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε όλες τις ερωτήσεις, ικανοποιώντας στο μέγιστο βαθμό το ακροατήριο, προσεγγίζοντας όλες τις απόψεις με
ευαισθησία και ιδιαίτερη κατανόηση.
 


 

 
 
 
 

Θέματα για εφήβους & νέους Θέματα για εκπαιδευτικούς Θέματα για γονείς

Ρέθυμνο HOTSoft.gr σχεδιασμός, κατασκευή, Προώθηση ιστοσελίδων, Κρητη SEO. Ρέθυμνο Aσύρματα δίκτυα WiFi, Δομημένη καλωδίωση, έξυπνο σπίτι. Rethymno Website Design, Web Development, Web site Promotion, SEO Crete SEM.
powered by HOTSoft.gr
internet, δίκτυα & τηλεπικοινωνίες