ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:

Δραστηριότητες για εκπαιδευτικούς, την περίοδο Νοεμβρίου 2010-Ιανουαρίου 2011

   Στόχος των δραστηριοτήτων του Κέντρου Πρόληψης για τη σχολική κοινότητα είναι η στήριξη των εκπαιδευτικών στον παιδαγωγικό τους ρόλο, καθώς και η προαγωγή ενός «σχολείου που ενισχύει την πρόληψη», στο οποίο καλλιεργούνται οι προσωπικές και κοινωνικές δεξιότητες των μαθητών και ενισχύεται η αυτοεκτίμηση και η αυτοπεποίθησή τους.
  
Μέσω των ομάδων που λειτουργούν στο Κέντρο  δίνεται η δυνατότητα στους εκπαιδευτικούς να επεξεργάζονται θέματα όπως η αρνητική συμπεριφορά, η πειθαρχία, οι συγκρούσεις και η επικοινωνία στο χώρο του σχολείου,  να ερευνούν τις δικές τους στάσεις, αξίες, συναισθήματα και όρια, αλλά και να μοιράζονται τις εμπειρίες και τις ανησυχίες τους με τους συναδέλφους τους.

1. «Ο κήπος με τις 11 γάτες», Εκπαιδευτικό υλικό πρόληψης, ΚΕΘΕΑ
   Σεμινάριο διάρκειας 8 ωρών, που απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης. Η εκπαίδευση θα πραγματοποιηθεί στις 4-5 Νοεμβρίου 2010, με μέγιστο αριθμό συμμετεχόντων τα 20 άτομα.

2.«Η μάθηση που χρειάζεται την επικοινωνία»
   Σεμινάριο 12 δίωρων εβδομαδιαίων συναντήσεων, που απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Νομού που επιθυμούν να κατανοήσουν τις αλληλεπιδράσεις στο χώρο του σχολείου.

Ανταπόκριση σε  αιτήματα
   Το Κέντρο Πρόληψης έχει τη δυνατότητα να ανταποκριθεί σε συγκεκριμένα  αιτήματα μαθητών και εκπαιδευτικών (Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης), που επιθυμούν να ενημερωθούν και να  συζητήσουν για θέματα που τους ενδιαφέρουν.

Οι ομάδες γίνονται με βιωματικό τρόπο, δηλαδη με την ενεργο συμμετοχη ολων των παρευρισκομενων. 

Η  συμμετοχη ειναι δωρεαν.

Πληροφορίες - Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι 
29 Οκτωβρίου 2010 στα τηλέφωνα 28310-50100, 28310-20391,28310-30830, fax 28310 55899
και στην επίσημη ιστοσελίδα του Κέντρου:
www.prolipsis.gr  
Κέντρο
 Πρόληψης, Δημοκρατίας 32 (πάνω από το Μηχανολογικό)

 
 
 
 

Θέματα για εφήβους & νέους Θέματα για εκπαιδευτικούς Θέματα για γονείς

Ρέθυμνο HOTSoft.gr σχεδιασμός, κατασκευή, Προώθηση ιστοσελίδων, Κρητη SEO. Ρέθυμνο Aσύρματα δίκτυα WiFi, Δομημένη καλωδίωση, έξυπνο σπίτι. Rethymno Website Design, Web Development, Web site Promotion, SEO Crete SEM.
powered by HOTSoft.gr
internet, δίκτυα & τηλεπικοινωνίες